Een brommobiel leasen

Wil jij graag een brommobiel? Je kunt een brommobiel kopen of leasen. Een brommobiel leasen heeft veel voordelen ten opzichte van het kopen. Om een brommobiel te leasen ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vertellen je meer over de precieze werking van het leasen van een brommobiel, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Weet je nog niet zeker of je een brommobiel wilt leasen of kopen? Wij sommen een aantal voordelen van private lease voor je op:

  • Onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand
  • Bij het maandbedrag zijn kosten zoals afschrijving, rente, onderhoud, reparatie en vervanging van de banden inbegrepen
  • Het maandbedrag is ook inclusief all-risk Verzekering (UNIEK!)
  • Jouw leverende dealer blijft jouw contactpersoon
  • Geen verrassingen, alleen nog maar tanken!
  • Jouw huidige brommobiel/auto kun je inruilen.

Hoe werkt private lease?

Een brommobiel leasen in Beek is zo geregeld. Je hoeft bij leasen ook niet het hele aankoopbedrag in één keer af te reken. Je mag dit namelijk per maand aflossen terwijl je al in een nieuwe brommobiel aan het rijden bent. De kosten zijn daarom verder geen verrassing voor je, want je betaalt maandelijks hetzelfde bedrag. Je komt hierdoor ook niet voor onaangename verrassingen te staan. De rest van de kosten zit namelijk ook al bij het maandbedrag inbegrepen.

Verzekering en onderhoud

Wil je de brommobiel laten checken? Ga dan even langs je eigen Ligier dealer in Beek. Zij voeren op een vakkundige wijze onderhoud uit, zodat je er daarna weer zeker van bent dat je veilig de weg op kunt. Zoals hierboven aangegeven zit het bedrag van de verzekering ook al bij het maandbedrag in, dus je hoeft je geen zorgen te maken over deze kosten. De Ligier dealer uit Beek helpt je ook verder op de momenten dat je schade hebt gereden.

Vragen over het leasen van de brommobiel?

Wil je meer weten over het leasen of heb je vragen over de mogelijkheden? Neem dan nu contact met ons op en wij vertellen je meer over private lease. Bel even tijdens kantooruren of stuur een mail. Wij staan je in ieder geval zo spoedig mogelijk te woord. Voor een kennismaking mag je natuurlijk altijd bij ons langskomen. De koffie staat voor je klaar.

ligier11
ligier13

Bezoekadres

Stationstraat 115
6191 BC Beek (L)
Nederland

046 437 1727
info@crutzen-brommobielen.nl